Catering

Hem / Bästa restaurang-sajterna / Catering /

Catering i Stockholm + festlokal
Albertina Catering driver catering och festlokal i Stockholm. Albertina Catering startade sin verksamhet 1993 och har idag en unik festvåning och ett modernt restaurantkök på Mäster Mikaels gata vid Corneliusparken Södermalm. Vår festlokal är perfekt för arrangemang som bröllopsfest, disputationfest, kickoff, vårfest och firmafest. Våra kök har stor erfarenhet att tillaga läckra menyer som antingen kan levereras eller avhämtas som catering, alternativt avnjutas som buffé i vår festlokal i samband med ert arrangemang. Välkommen till Albertina Catering!

Hyra möbler till eventet
Om du letar efter en helhetsleverantör inom catering i stockholm så har du hittat rätt - vi tillgodoser alla dina cateringbehov oavsett om du vill hyra tält till en fest eller om du vill hålla en fin middag och vill hyra möbler. Norrorts Partyservice är helhetsleverantörer inom möbeluthyrning, porslinsuthyrning och glasuthyrning. Vi har ett brett kontaktnät och kan hjälpa till med det mesta!
möbeluthyrning till festen, bordsuthyrning

Italiensk catering Stockholm
Prova en äkta Italiensk Catering i Stockholm hos Dolce Vita. Du kan även komma och äta hos oss. Vi är en Italiensk restaurang på Kungsholmen i Stockholm. Vi erbjuder riktigt god A la Carte mat i Stockholm

Annorlunda Catering i Stockholm
På Annorlunda catering & event levererar vi maten direkt hem till dig eller till företaget. Föredrar du att hämta din beställning gör du det direkt i vårt kök på Jungfrugatan. Hämtningen av det gods som följer med beställningen hämtar vi i överenskommelse med er nästkommande vardag. Beställ catering hos Annorlunda, du kommer inte att bli besviken.